Educaţie

SURSE: Se închide Colegiul Național Pedagogic

Ceea ce REPORTERBUZOIAN.RO anunța astăzi, la prânz, a fost confirmat oficial. În urmă cu puțin timp, Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă a transmis:

Se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2, la Colegiul Național  Pedagogic ”Spiru Haret” din municipiul Buzău, până la data de 03.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).


În următoarele două săptămâni, cei peste o mie de elevi ai Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” din Buzău vor participa la ore de acasă, din fața calculatorului. Cel mai probabil, prestigioasa școală buzoiană se va închide chiar de mâine.

Potrivit unor surse demne de încredere, la Pedagogic au fost deja confirmate trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre un cadru didactic al școlii și despre doi frați, elevi la gimnaziu.

Un alt profesor, care a fost și inspector școlar până nu demult, se află în izolare după ce soția sa a fost confirmată cu temutul virus.

Conform reglementărilor în vigoare, conducerea unității de învățământ a anunțat de îndată Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean Buzău.

Astăzi, la ora 15:00, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de urgență ar urma să se ia decizia intrării în școlii care pregătește viitori dascăli în scenariul roșu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button