Știrile zilei

Sute de amenzi și 20 de permise reținute la Buzău, în numai cinci ore

Ieri, în numai cinci ore, 20 de șoferi au rămas pietoni, iar alte câteva zeci au de achitat amenzi, după o amplă acțiune în trafic a poliției buzoiene.

Potrivit IPJ Buzău, marți, în intervalul orar 13.00 -18.00,  poliţiştii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de reducere a riscului rutier pe drumurile de mare tranzit din judeţ.

Au fost desfăşurate controale în trafic pentru depistarea şoferilor care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau alte substanţe cu efect psihoactiv, a celor care apasă prea tare pedala de acceleraţie sau a celor care se angajează în depăşiri riscante, periclitând siguranţa rutieră.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar restul pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, pentru nepurtarea centurii de siguranţă, dar şi pentru abateri rutiere săvârşite de pietoni.

În intervalul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 de permise.

De asemenea, au fost sanctionaţi doi operatori de transport rutier de mărfuri, conform OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Abaterile au fost constatate cu aparatura şi softul TachoScan, din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.”, a transmis IPJ Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. au ieșit producătorii 🤣🤣🤣
    duce și ei o pâine acasă, în timp ce ia pâinea de la gura altora… prin amenzi!!! 🤬
    așa e când ai șefi, înseamnă că ești un om slab dacă accepți ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!