Știrile zilei

Tânăr înjunghiat după o băută

Și-a băut mințile. Un adolescent de 17 ani, din Poșta Câlnău, și-a înjunghiat un consătean de 28 de ani, după ce toată seara băuse alături de acesta în apropierea unui restaurant din localitate. Victima a pierdut sânge, însă medicii au reușit să o stabilizeze, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Agresiunea s-a produs azi-noapte, în jurul orei 00:00, în apropierea unui restaurant din Poșta Câlnău. Totul a pornit de la băutură, spun localnicii. După ce ar fi petrecut împreună, între adolescentul Dobre Ș. și tânărul Anghel I. au apărut tensiuni. Simțindu-se ofensat de atitudinea tovarășului său, adolescentul, fost elev la LPS, mutat disciplinar în Agricol, a mers acasă și a luat un cuțit, după care s-a întors și i l-a înfipt în spate bărbatului în vârstă de 28 de ani.

Dobre Ș. (17 ani), și-a lovit prietenul cu cuțitul.

Martorii au chemat imediat ambulanța, care l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, acolo unde medicii au constatat că nu i-a fost atins niciun organ intern. El a rămas însă internat, pentru investigații și tratment.

În tot acest timp, adolescentul de 17 ani a rămas în libertate, în cauză fiind deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Dacă victima depune plângere împotriva sa, elevul agresor ar putea fi cercetat penal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: