Știrile zilei

Tânără de 18 ani, tâlhărită pe o stradă din Buzău

O buzoiancă în vârstă de 18 ani a fost tâlhărită pe o stradă din municipiul Buzău, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, care i-a furat cardul și telefonul. Individul, un vâlcean care locuiește în Buzău fără forme legale, a ajuns în arest pentru 30 de zile.

S-a întâmplat în seara zilei de 11 mai, atunci când o tânără de 18 ani, din municipiul Buzău, s-a trezit bruscată de un individ care i-a smuls telefonul mobil:

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în timp ce tânăra se deplasa pe o stradă din municipul Buzău, bărbatul ar fi deposedat-o de telefonul și cardul de credit ce se afla în husa acestuia, profitând de starea sa de vulnerabilitate.”, a transmis IPJ Buzău prin intermediul unui comunicat de presă.

Două zile mai târziu, autorul a fost prins. Pe 13 mai, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat un bărbat de 35 de ani, din Vâlcea, bănuit de tâlhărie calificată.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bănuit, iar marți, 14 mai, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button