Știrile zilei

Tânără răpită de fostul soț | Mașina a fost dată în consemn

O femeie în vârstă de 28 de ani a trăit clipe de groază după ce fostul soț a răpit-o ziua în amiaza mare din locuința părinților săi, după care a încercat să o ducă cu mașina în județul Dâmbovița.

Evenimentul a fost semnalat poliției ieri, în jurul orei 15:00, de către fratele victimei. Bărbatul a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că sora sa, în vârstă de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forța de doi bărbați și introdusă într-un autoturism, mașina fiind ulterior condusă pe DN2C, spre Pogoanele.

Apelantul a mai precizat că unul dintre bărbați este soțul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărțit în fapt.

  • Mașină dată în consemn, blocată în trafic la Mizil.

În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Pogoanele și secțiilor rurale arondate. Totodată, autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județul Buzău, dar și polițiștilor din județele învecinate.

„La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forțelor din teren de către Centrul Operațional al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina în trafic, pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism. Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, fiind și agesată fizic de soțul său. Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button