Utile

Te vei distra mai bine la pariuri, dacă eviți aceste 5 greșeli

Pariurile sportive sunt foarte distractive, până când se transformă în sursă de stres. Atunci când greșești și pierzi bani, te superi pe toată lumea, chiar dacă ești conștient că ceilalți nu au nicio vină. Depinde numai de tine să ai succes. În oferta Casa Pariurilor sau în oferta altei agenții sunt chiar în momentul acesta mii de selecții câștigătoare. Trebuie doar să le găsești și să renunți la obiceiurile care te trag în jos.

Există cinci greșeli mari de evitat, pentru ca pariurile sportive să fie o activitate de relaxare:

Nu risca banii destinați altor cheltuieli

După ce pierd bugetul destinat jocurilor de noroc, unii pariori iau bani din fondurile pentru mâncare, utilități, îmbrăcăminte etc. sau chiar se împrumută, cu promisiunea că îi vor returna cât se poate de repede. Automat, presiunea este foarte mare, iar în astfel de circumstanțe ei nu mai pot gândi lucid. Pierd și acei bani pe care nu își permit să îi piardă, iar situația generează multe alte probleme. Cum nu au de unde să ia bani pentru a-și plăti datoriile, ei văd salvarea tot în pariuri, așa că se tot împrumută, cu gândul că vor câștiga și că vor ieși la liman, ceea ce se întâmplă foarte rar.

Nu juca la recuperare

Nu s-a născut încă pariorul care să câștige toate biletele. Chiar și jucătorii profesioniști au serii de pariuri necâștigătoare, dar ei nu disperă niciodată, ci respectă managementul banilor, știind că doar așa vor fi pe plus pe termen lung. În schimb, mulți pariori amatori își pierd calmul și măresc miza fără se mai țină cont de gradul de risc, în încercarea de a recupera cât mai repede banii pierduți. De la această situație, mai este doar un pas până când jucătorul cu moralul la pământ va miza tot bugetul pe un singur bilet și, foarte probabil, îl va pierde.

Nu pune bilete cu multe selecții

Apropo de pariorii profesioniști, știai că ei joacă doar bilete cu o singură selecție? Explicația este simplă: doar așa pot fi, cât de cât, la mâna lor. De la două selecții în sus pe bilet, norocul are o pondere covârșitoare în deznodământul pariului. Sunt jucători care vor să câștige 2.000 de lei cu o miză de 4 lei, astfel că pun pariuri cu zeci de selecții, pentru a obține cote finale mari. Este posibil să iasă unul din o mie de bilete  de acest tip. Per total, asipranții la câștiguri fabuloase ies pe minus, chiar dacă atunci când le iese biletul se cred cei mai tari pariori din Univers.

Nu abuza de Cash Out

Agențiile de pariuri online au introdus mai multe funcții care, aparent, sunt în favoarea jucătorului. Un exemplu bun este Cash Out, opțiunea care îți permite să închizi un pariu în desfășurare atunci când crezi că în meci se poate întâmpla ceva care să îți strice biletul. Tentația de a obține un profit oricât de mic este însemnată, mai ales dacă ostilitățile de pe teren nu îți sunt favorabile, însă, pe termen lung, folosirea excesivă a acestei funcții îți poate aduce mai multe deservicii decât beneficii.

Nu paria cu inima

O altă greșeală frecventă este reprezentată de pariurile puse pe echipa favorită sau contra echipelor rivale. În pariurile sportive nu este loc de sentimente. Trebuie să îți asculți exclusiv rațiunea, nu inima. Dacă nu poți, ar fi mai bine să eviți să pariezi pe meciurile cu încărcătură emoțională deosebită. Pur și simplu, uită-te la ele și distrează-te bucurându-te de fotbal.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button