Știrile zilei

Tineri rămași cu mașina suspendată, în pericol de a aluneca în pârâu!

Ploile din weekend, căzute în zona montană a județului, au pus probleme celor care s-au aventurat cu mașina pe drumurile forestiere. O tânără familie a fost la un pas să alunece cu autoturismul într-un pârâu după ce acesta a rămas blocat în noroi. Jandarmii au intervenit și au înlăturat pericolul.

S-a întâmplat duminică, în jurul orei 15:30, atunci când la dispeceratul unităţii s-a primit un apel prin S.N.U.A.U 112 de la M. D., prin care anunţa de faptul că, în timp ce se deplasa cu soţul şi copilul de 5 luni, cu autoturismul proprietate personală pe un drum forestier dintre comuna Lopătari, sat Plaiul Nucului și comuna Chiliile, în urma unei ploi torențiale a rămas cu mașina blocată în noroi, existând pericolul alunecării autoturismului într-un pârâu.

„În acest sens, la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Pătârlagele/ Postul de Jandarmi Montan Berca, care participa la misiunea de asigurare a ordinii și linistii publice la sărbatoarea comunei Lopătari.

S-a ținut permanent legătura telefonică cu persoana apelantă, care a informat efectivele de jandarmi despre starea lor de sănătate, precum şi despre locul în care se află, datele transmise de către apelant fiind destul de neclare, aceştia nefiind din partea locului.”, a transmis IJJ Buzău prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, din cauza aluviunilor depuse pe drum, o parte din traseu a fost parcursă pe jos, iar în jurul orei 17:20, efectivele de jandarmi au ajuns la locul indicat împreună cu efective de poliție din cadrul Secției 3 de Poliţie Berca, unde au gasit cele 3 persoane în stare buna de sănătate, fiind preluate și transportate la sediul Postului de Jandarmi Montan Berca, de unde au plecat spre domiciliu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Niste oameni iresponsabili. Au pus in pericol viata bebelusului. Ar trebui sa plateasca idiotenia lor prin decontarea serviciului facut de jandarmi si politisti. Nu cred ca eu ca si contribuabil sunt dator sa platesc prin intermediul taxelor si impozitelor prostia unor astfel de personaje ( oameni nu avem cum sa le spunem ca nu au in astfel de nivel de inteligenta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close