Politică

Toma, apel către buzoieni să nu mai voteze cu Adrian Mocanu

Replici tăioase, în conferința de presă a PSD Buzău, către deputatul PMP Adrian Mocanu. Constantin Toma, destinatarul celor mai dure atacuri venite din direcția partidului cu mărul verde, a făcut un apel la buzoieni să nu mai acorde votul „găștii care a murdărit orașul și județul Buzău”.

Miza alegerilor din 6 decembrie este mare, așa că nu-i deloc de mirare că șarjele politice cresc în intensitate. Scopul (ne)declarat al partidelor mari din Buzău, fie că vorbim despre PSD, fie despre PNL, îl reprezintă scoaterea din joc a lui Adrian Mocanu, deputat care a reușit să bifeze deja trei mandate de parlamentar.

Cel mai vehement contestatar al lui Mocanu pare a fi primarul Constantin Toma, ale cărui proiecte au fost blocate, nu de puține ori, de gruparea Mocanu:

„Acest domn prefect (Leonard Dimian – n.red.) a fost pus de Adrian Mocanu, de Partidul Mișcării Populare și fac un apel la buzoieni, poate așa dispare această gașcă din municipiul și din județul Buzău. De 12 ani, n-a făcut decât să murdărească orașul și județul Buzău.”, a tunat primarul Toma.

În sprijinul afirmației sale, edilul a vorbit despre ultima „ispravă” a aripii Mocanu, care ar fi blocat proiectul noii stații de asfalt. Atunci, Prefectura a atacat în contencios decizia de înființare a Trans-Urbis, blocându-se astfel un proiect care ar fi adus sume considerabile la bugetul local:

„Gândiți-vă la acea poveste mediatizată și de Mocanu, și de Florescu; vorbesc despre noua firmă a municipalității, despre stația de asfalt care este cea mai modernă din România. Lucrăm cu ea la 5% din capacitate. Putea produce mulți bani. Am câștigat la Tribunalul Buzău, iar Prefectura ne-a dus la Curtea de Apel Ploiești. Vom câștiga și acolo, cred eu. Pierdem timp, în timp ce în județul Buzău se aduce asfalt de la Brăila și Ploiești, în timp ce această firmă este a Primăriei și ar putea dezvolta Buzăul.”, a spus primarul Toma.

  • Romașcanu, pe aceeași lungime de undă.

Din dorința de a nu le face reclamă adversarilor politici, senatorul buzoian Lucian Romașcanu nu a vrut să le rostească numele, dar a trimis câteva săgeți înspre cei preocupați, astăzi, doar de interesul personal:

„Sper ca buzoienii să dea șansa unei conduceri și locale – așa cum au făcut-o acum patru ani -, dar și naționale care să pună interesul public înaintea celui personal. A bloca ceva doar de dragul unei cumetrii politice este de secolul trecut și nu cred că vrem să mai avem parte de așa ceva.” a conchis senatorul buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. PMP un partid toxic, mincinos si are in fruntea lui un turnator securist. Mocanu nu face exceptie ei sunt instruiti sa fie ‘Gica contra ‘ la orce initiativa asa ca Toma spune corect sa nu se mai voteze acest partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button