Politică

Toma, funcție-cheie în PSD | Ciolacu: „Lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue!”

Bucurie în marea familie pesedistă de la Buzău. Primarul municipiului, Constantin Toma, a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău, în cadrul unei conferințe de alegeri la care au participat aproape 400 de membri de partid.

Constantin Toma, care exercitase această funcție în ultimii doi ani ca interimar, a fost ales astăzi în mod democratic prin votul celor aproape 400 de delegați prezenți în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

  • Ciolacu, discurs mobilizator.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a avut un discurs de adevărat politician. Liderul social-democrat a început prin a-l felicita pe edil pentru relizările din ultimii doi ani, de la Primăria Buzău, după care a vorbit despre unitate în partid, în condițiile în care formațiunea politică este lovită din toate părțile.

Social democratul a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora în interiorul formațiunii ar exista disensiuni și a transmis că nu are dușmani, ci adversari politici:

„Nu ne interesează foarte mult ce fac alții. Noi ne vedem de treaba noastră. Vom încerca să continuăm pe aceeași linie, cu profesionalism și, mai ales, modestie.”

Ulterior, deputatul Ciolacu a postat pe Facebook o serie de fotografii de la conferința de astăzi, însoțite de un mesaj adresat președintelui proaspăt ales:

Felicitări domnului primar Toma și întregii echipe care a fost astăzi aleasă la conducerea organizației municipale PSD Buzău. Toate lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue astfel încât să aducem prosperitate și dezvoltare orașului nostru. #PSDBuzau”a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */