Politică

Toma, funcție-cheie în PSD | Ciolacu: „Lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue!”

Bucurie în marea familie pesedistă de la Buzău. Primarul municipiului, Constantin Toma, a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău, în cadrul unei conferințe de alegeri la care au participat aproape 400 de membri de partid.

Constantin Toma, care exercitase această funcție în ultimii doi ani ca interimar, a fost ales astăzi în mod democratic prin votul celor aproape 400 de delegați prezenți în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

  • Ciolacu, discurs mobilizator.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a avut un discurs de adevărat politician. Liderul social-democrat a început prin a-l felicita pe edil pentru relizările din ultimii doi ani, de la Primăria Buzău, după care a vorbit despre unitate în partid, în condițiile în care formațiunea politică este lovită din toate părțile.

Social democratul a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora în interiorul formațiunii ar exista disensiuni și a transmis că nu are dușmani, ci adversari politici:

„Nu ne interesează foarte mult ce fac alții. Noi ne vedem de treaba noastră. Vom încerca să continuăm pe aceeași linie, cu profesionalism și, mai ales, modestie.”

Ulterior, deputatul Ciolacu a postat pe Facebook o serie de fotografii de la conferința de astăzi, însoțite de un mesaj adresat președintelui proaspăt ales:

Felicitări domnului primar Toma și întregii echipe care a fost astăzi aleasă la conducerea organizației municipale PSD Buzău. Toate lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue astfel încât să aducem prosperitate și dezvoltare orașului nostru. #PSDBuzau”a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close