Știrile zilei

Trafic oprit pe E85 | Accident la ieșirea din Oreavu

UPDATE: Circulația a fost reluată.


La această oră, circulația este oprită pe drumul european E85, din cauza unui accident rutier produs în zona localității Oreavu.

Evenimentul rutier a fost anunțat acum aproximativ o jumătate de oră. De atunci,  pe cele două sensuri de mers s-au format coloane întinse de mașini.

Conform primelor date, este vorba despre o coliziune față-spate produsă pe sensul de mers Râmnicu Sărat-Buzău.

„La ieșire din localitatea Oreavul, autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina gălățeanului, doi copii în vârstă de 2,respectiv 5 ani și a unei femei în vârstă de 65 de ani, toți din Galați.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate patru persoane, victime ale unui accident rutier produs pe raza localității Oreavu. Este vorba despre două femei, una de 66 de ani, cealaltă de 33 de ani, și de doi minori, o fetiță de 5 ani și un băiețel de 3 ani.

Băiatul în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, TCC plaga frontală si un traumatism toraco-abdominal. Fetița în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier si un traumatism toracic din cauza centurii de siguranta. Femeia in varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un TCC si un TCF, cu echimoza periorbitala dreapta și o plaga contuză frontală. Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii și escoriații la nivelul bărbiei.”, a transmis ofițerul de presă al Spitalului Judetean de Urgență Buzău,  Adriana Bunilă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button