Știrile zilei

TRAGEDIE la gară! | Elevul unui liceu din Buzău, în stare gravă

Un adolescent în vârstă de 15 ani se zbate între viață și moarte, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău, fiind electrocutat de liniile de înaltă tensiune. Băiatul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, fiind fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 01:00, când băiatul a mers împreună cu alți doi prieteni în gara din Buzău. La un moment dat, băiatul de 15 ani s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-și face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări ale liniilor de înaltă tensiune.

Arcul electric i-a provocat băiatului răni grave pe tot corpul. El a fost preluat inconștient de o ambulanță, medicii luând decizia să îl transfere de urgență la un spital din București.

Băiatul este domiciliat în comuna Glodeanu Siliștea, dar este elev al unui liceu din Buzău.

Specialiştii atrag atenţia asupra acestui fenomen periculos, care prinde din în ce mai mult în rândul adolescenţilor. Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol uriaș, neștiind că apropierea de firele de înaltă tensiune înseamnă moarte!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button