Știrile zilei

Trecători în pericol, pe Titulescu | „Vă rugăm să scrieți și despre asta”

În ultimele zile, mai mulți buzoieni ne-au scris cu rugămintea de a publica fotografiile de mai jos, în speranța că ele vor fi un semnal de alarmă pentru autorități.

De ceva timp, spun aceștia, în zona Aleii Dumbrava își fac veacul mai mulți câini. Trăiesc din mila oamenilor, care vor să facă o faptă bună hrănind niște animale ale nimănui.

Numeroși trecători se plâng însă de faptul că patrupedele sunt agresive și nu puțini sunt cei care au făcut cale întoarsă la vederea lor.

Ultimul apel a venit de la un domn care s-a plâns că se teme să își mai lase copiii să vină singuri de la școală.

Prezența câinilor comunitari a fost semnalată și pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aproape de Crâng, zonă cu trafic pietonal intens.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Câinii sa trăiască și oamenii sa moară….asa e bine pentru parlamentari ..castrați Câinii sa arate România ca alte țări civilizate

  2. Acesta este rezultatul neimplicarii primărie in campanii de sterilizare masiva, conform legii, culmea. Dar de ce sa castram atat timp ca orice câine fătat este un venit garantat pentru ecarisaj. E ca si când ai avea un magazin si ai face orice sa ai mereu marfa. Ai marfa-ai vazare-faci profit.
    Ai caini-ai capturari/eutanasieri-ai bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!