Râmnicu SăratȘtirile zilei

Trei blocuri noi în construcție | Peste 60 de familii vor locui aici

Autoritățile râmnicene anunță că lucrările de construcție a celor trei blocuri de locuințe din cartierul Alecu Bagdad înaintează într-un ritm bun, iar în curând vor fi casă pentru mai bine de 60 de familii.

Două dintre blocurile din imagine sunt realizate cu finanțare europeană, printr-un proiect derulat de Primăria municipiului Râmnicu Sărat. Un al treilea bloc este construit cu bani de la Agenția Națională pentru Locuințe.

Odată finalizate, blocurile de locuințe vor fi date în folosință, urmând ca aici să se mute peste 60 de familii de râmniceni.

Se lucrează intens la construcția celor 3 BLOCURI DE LOCUINȚE amplasate în cartierul Alecu Bagdad! Două dintre acestea se realizează cu finanțare europeană 🇪🇺 prin proiectul derulat de Municipiul Râmnicu Sărat pe componenta de regenerare urbană, Iar cel de-al treilea este realizat prin Agenția Națională pentru Locuințe! 🇷🇴 Acestea vor oferi mai bine de 60 de locuințe râmnicenilor!” se arată în postarea de Facebook a Municipiului Râmnicu Sărat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!