Știrile zilei

Trupul militarului Mădălin Stoica a ajuns în țară. Unde va fi depus

Azi-noapte, trupul militarului buzoian ucis vineri în Afganistan a fost trimis în țară cu un avion militar care a aterizat pe aeroportul Otopeni. Sicriul cu trupul sublocotenentului p.m. Mădălin Stoica va ajunge la Buzău deseară, urmând a fi depus la capela bisericii „Sfântul Ștefan”.

Sublocotenentul p.m. Mădălin Stoica a decedat vineri, 15 septembrie, în urma unui atac asupra unei patrule româneşti care executa o misiune în regiunea Kandahar din Afganistan. Militarul buzoian, de 41 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Se afla la prima misiune în teatrele de operaţii şi era angajat al M.Ap.N. din anul 2002.

„Dispariția lui fulgerătoare ne-a lăsat împietriți de durere.Cu greu ne găsim puterea să scriem aceste rânduri.
Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptați începând de astăzi, 18 septembrie, ora 20:00, la capela Bisericii Sfântul Ştefan.
Ceremoniile funerare vor avea loc joi, 21 septembrie, ora 12:00, la Biserica Militară Pogorârea Sfântului Duh.Iar înhumarea se va desfăşura la Cimitirul Eroilor din Buzău.
Drum luminat Stoica Madalin, vei rămâne veşnic cel mai iubit copil, soț, tată, frate şi prieten!”, a scris un apropiat pe Facebook.

Astăzi, 18 septembrie, la ora 8.30, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” s-a desfăşurat o ceremonie de comemorare a militarului căzut la datorie.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familia îndoliată şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

„Acum, la pierderea unui camarad, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” îşi exprimă profundul regret la trecerea în lumea celor drepţi a sublocotenentului p.m. Mădălin Stoica.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată”, a transmis Biroul de Informare al Diviziei 2 Infanterie „Getica”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: