Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: A murit Costel Geambașu

S-a stins din viață Costel Geambașu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți buzoieni ai anilor ’90. În vârstă de 67 de ani, Costel Geambașu a fost răpus de cancer panceatic. Informația a foat făcută publică astă-seară de mai multi colaboratori ai artistului.

Deși se știa bolnav, renunumitul  interpret de muzică de petrecere a cântat cu același patos până în ultima clipă, așa cum a făcut-o întreaga viață.

Costel Geambașu a făcut parte din Odeon, formație românească de muzică petrecere cu instrumente moderne electronice, înființată în anii ’80 la Buzău.

Alături de Azur și Generic, Odeon a fost unul dintre primele grupuri care au contribuit la apariția muzicii de petrecere și pahar modernă, folosind ca sursă de inspirație muzica pop din țările balcanice și clasică lăutăreasca din România.

Costel Geambașu a cântat până acum aproape două luni, sfidând boala care îl măcina de mai mul timp. Zeci de prieteni și cunoscuți au postat pe Facebook mesaje în memoria regretatului artist. Mai jos, una dintre melodiile care l-au consacrat pe Costel Geambașu, intitulată „Trenul vieții” .

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!