Știrile zilei

Accident cu trei mașini, pe E85

UPDATE: Un singur bărbat, în vârstă de 29 de ani, pasager în cea de-a doua mașină, a solicitat îngrijiri medicale. Femeia gravidă nu a necesitat îngrijiri, nefiind transportată la spital.

„În timp ce conducea un autoturism pe DN2E85 din direcția Buzău către Rm. Sărat, în localitatea Poşta Câlnău, un bărbat de 52 de ani din Giurgiu nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un auto ce era condus, în aceeaşi direcţie, de către un tânăr de 29 de ani din Poşta Câlnău, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta. După impact maşina buzoianului a fost proiectată într-un alt autovehicul ce rula în faţa sa şi era condus de o tânără de 20 de ani din Blăjani. Iniţial niciuna dintre persoanele implicate nu a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, tânărul de 29 de ani a acuzat dureri şi a solicitat îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier produs astăzi pe DN2 E85, în zona localității buzoiene Poșta Câlnău. Două persoane au fost rănite ușor.

Deși inițial se anunțase inițial că nu sunt victime, ulterior a fost chemată ambulanța pentru o gravidă în patru luni, care acuza dureri și pentru un bărbat ce prezenta leziuni în zona toracelui.

Poliția și ambulanța sunt la fața locului și desfășoară cercetări pentru a stabili dinamica producerii accidentului. Circulația pe E85 se desfășoară îngreunat.

Accidentul s-a produs aproape de intersecția cu DJ220, care duce la Boboc. Două dintre mașini sunt grav avariate.

Tot la această oră, polițiștii cercetează un accident produs la Oreavu. Aici, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, dar primele informații arată că nu există victime.

Fotografie de arhivă. Iată video de la Oreavu:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close