Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Anunț despre autobuzul 2 la Mărăcineni!

În urmă cu puțin timp s-a încheiat ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitare „Buzău-Mărăcineni”, în care s-a tranșat problema subvenției pe care urmează să o plătească primăriile comunelor membre A.D.I.

O victorie uriașă au obținut-o primăriile comunelor operate de Trans-Bus, după ce în A.D.I. au acceptat să intre, cu o participare de câte 33%, Primăria Buzău și Consiliul Județean Buzău.

De pildă, dacă zilele trecut Trans-Bus solicita Primăriei Mărăcineni aproape 8.5 miliarde de lei vechi subvenție anuală pentru trecerea autobuzelor prin localitate, edilul Constantin Dumitru a reușit să micșoreze suma cu aproape 700%. Conform noii înțelegeri, Mărăcineniul va plăti lunar o subvenție de numai 10.000 de lei, față de 69.000, cât se cerea inițial.

Reduceri substanțiale au fost obținute și de celelalte 17 comune în care operează Trans-Bus.

„Într-adevăr, am reușit să scădem de la 69.000 de lei lunar la doar 10.000 pe lună. Este o victorie importantă și justă, pentru că, pe de o parte, era vorba și de foarte mulți bani, iar pe de alta – haideți să ne uităm și la cifre: Linia nr. 2 reprezintă cea mai profitabilă dintre toate liniile Trans-Bus. Locuitorii noștri au nevoie de ea și trebuie să o păstrăm, dar în condițiile unui acord financiar rezonabil. Le mulțumesc domnilor Toma, Neagu și Toader pentru că ne-au înțeles și ne-au acceptat și le doresc multă sănătate!”, a transmis primarul Constantin Dumitru de la Mărăcineni.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: