CORONAVIRUS

ULTIMA ORĂ: Căruță spulberată de un șofer băut

Un bărbat de 50 de ani a ajuns duminică seară la spital cu multiple fracturi după ce căruța în care se afla a fost spulberată de autoturismul condus de un localnic băut.

Din primele date, un conducător auto de 53 ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Rusetu, dinspre Ulmu, a lovit frontal o căruță. Din impact a rezultat rănirea cărutasului, care a fost transportat de urgență la spital.

Se pare că șoferul se afla sub influenta băuturilor alcoolice, rezultatul testului efectuat cu aparatul Dragger indicând o valoare de  0.20 mg/l alcool pur in aerul expirat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Si ce cauta caruta pe drumurile nationale la acea ora, parca nu mai aveau voie dupa ora 18.00, era semnalizata, da sau nu, era in regula, soferul era clar baut, va suferi toate cinsecintele legii, insa acesti carutasi care ne pun probleme in trafic , ba chiar si oras, saptamana trecuta doua carute pline cu lemne si cu vreo 4 copilasi de etnie roma pe ele, una pe agriculturii iar cealalta pe transilvaniei, pe ei nu-i trage nimeni la raspundere, dar motoarele de taiat lemne, care circula frecvent in zona transilvaniei, fumul pe care il scot , zgomotul infernal, neasigurati, nesemnalizati, pe ei nu-i intreaba nimeni de sanatate????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button