Educaţie
ULTIMA ORĂ

ULTIMA ORĂ: Cincisprezece note de 10, la Buzău

S-au afișat primele rezultate la Evaluarea Națională. La nivelul județului Buzău, 15 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media maximă.

Este vorba despre patru absolvenți ai Școlii nr. 11, doi absolvenți ai Școlii nr. 1 „Căpitan Aviator „Mircea T. Bădulescu”, doi absolvenți ai Școlii nr. 15 „George Emil Palade”, doi ai Colegiului Tehnologic „Sf. Sava” Berca și câte un absolvent de la Hasdeu, Colegiul „Al. Vlahuță” Rm. Sărat, Colegiul Eminescu, Școala din Valea Râmnicului și Școala „Sf. Apostol Andrei”.

Surpriza plăcută o reprezintă rezultatul de la Berca, ce dovedește, o dată în plus, că profesorii de aici își fac datoria, iar elevii obțin performanțe.

Pentru prima dată, notele elevilor la Evaluarea Națională au fost făcute publice prin anonimizarea numelui și a prenumelui fiecărui candidat, din cauza regulamentului GDPR și a solicitării Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Tot astăzi, între orele 16,00 şi 19,00, şi marţi, între orele 8,00 – 12,00, se vor putea depune contestaţiile.

De asemenea, în cazul elevilor nemulțumiți, pe data de 27 iunie este programată afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button