Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Au fost chemați scafandrii

UPDATE: Căutările copilului au fost reluate în această dimineață, în jurul orei 06:00, în zonă fiind deplasate două echipaje cu barcă și o ambulanță SMURD. În jurul orei 10:30 s-a hotărât să se solicite sprijinul unui echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Reamintim că minorul în vârstă de 12 ani este dispărut de ieri, iar autoritățile cred că s-a înecat într-un canal de irigații din Pietroasele.

Misiune contracronometru pentru găsirea unui copil în vârstă de 12 ani, despre care există indicii că s-ar fi înecat într-un canal de irigații de pe raza comunei Pietroasele.

Autoritățile au fost alertate astăzi, după ce un pescar a găsit hainele copilului abandonate pe mal. Imediat a fost anunțată familia și au fost demarate misiuni de căutare a micuțului.

Încă nu există date certe că baiatul s-a pierdut în apele canalului. Este posibil ca acesta să fi plecat de acasă în mod voluntar și să fie găsit în viață de părinți, așa cum s-a întâmplat acum nici trei luni, în municipiul Buzău. Pompierii îl vor căuta însă pe copil cât timp vremea de afară le-o va permite, urmând ca misiunea să fie reluată mâine dimineață.

În zona în care s-ar fi înecat băiatul apa are o adâncime de peste 10 metri, ceea ce îngreunează misiunile de căutare.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.