Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Doi buzoieni, MORȚI într-un grav accident de circulație!

Sfârșit tragic, pentru doi bărbați din județul Buzău, victime ale unui accident rutier îngrozitor produs în această seară pe autostrada A1, în județul Hunedoara. Cei doi bărbați în vârstă de 35 și, respectiv, 41 de ani au fost spulberați de un TIR în timp ce se aflau pe banda de urgență și încercau să remedieze o problemă la una dintre mașini.

Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 23:00, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva. Primele date arat că un tânăr din Arad, care conducea un autotren pe banda 1, a acroșat două autovehicule oprite pe banda de urgență. Șoferii celor două mașini, ambii din Buzău, coborâseră din mașini pentru a remedia o priblemă apărută la unul dintre cele două autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost loviți în plin de TIR și au murit pe loc. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta alte autoturisme pe o platformă. Cea de-a doua mașină ar fi o dubiță care trăgea o rulotă.

Este posibil ca cei doi să se fi întors din străinătate cu un transport de mașini în momentul în care unul dintre vehiculele tractoare să se fi defectat.

Traficul pe A1 a fost oprit. Șoferii sunt deviați pe DN7, pe durata cercetărilor si a intervenției la fata locului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5