Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Georgiana a fost găsită

Carmen Georgiana Neagu, adolescenta în vârstă de 16 ani, dispărută de acasă ieri seară, a fost găsită în urmă cu puțin timp într-un sat din comuna Florica. Fata se afla la domiciliul unui coleg de liceu, care a citit în presă despre dispariția fetei, s-a speriat și a insistat să o ducă acasă.

„Minora a fost găsită pe raza comunei Florica. Din primele discuții purtate cu aceasta nu sunt date că ar fi fost victima vreunei infracțiuni sau că ar fi fost implicată în săvârșirea vreunui act infracțional.”, a transmis, în urmă cu doar câteva minute, Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Se pare că adolescenta s-a aflat încă de aseară într-un alt sat, la locuința unui coleg de liceu. Abia după ce acesta a citit articolele care anunțau dispariția a realizat gravitatea situației și a decis să o ducă acasă pe Georgiana. Ei se află acum la postul de poliție, unde dau explicații pentru cele întâmplate.

Oamenii legii mai au de făcut câteva verificări în ceea ce privește modul în care a ajuns fata la locuința băiatului. Aseară, ea și-a anunțat familia că merge să doarmă la bunica ei, care locuiește pe aceeași stradă. Nu a mai ajuns la destinație, iar dimineață părinții săi au intrat în alertă și au anunțat poliția.

Până ieri, copila nu a mai plecat niciodată de acasă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Of Doamne, copii astia numai probleme ne fac..unde sunt generatiile acelea care erau la locul lor, care ascultatu de parinti si stiau de rusine?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: