Din Buzău

ULTIMA ORĂ: La Buzău, școala începe în scenariul hibrid!

Elevii vor învăța prin rotație: o parte la școală, o parte acasă, online.

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a primit de la DSP Buzău situația cazurilor confirmate COVID-19, în perioada 24.08.2020-06.09.2020.

Potrivit acesteia, localitatea Cernătești se află în cod roșu (scenariul online), iar localitățile Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Țintești, Ziduri, Tisău, Costești, Gălbinași, Măgura, Rușețu, Stâlpu, Scutelnici sunt în cod galben (scenariul hibrid, elevii vor învăța prin rotație, o parte la școală, o parte acasă, online), se arată într-un comunicat al IȘJ Buzău.

Celelalte localităţi din judeţul Buzău sunt in cod verde şi vor desfăsura activităţi în sala de clasă cu respectarea Ordinului comun al Ministerului Educatiei si Cercetării.

„Consiliile de administratie ale tuturor unităților de invatamant din județul Buzău vor transmite deciziile lor cu privire la scenariile adoptate, care vor fi avizate de ISJ Buzău şi aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău.”,transmite Biroul de presă al Inspectoratului Scolar Județean Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button