Știrile zilei

Lăutar din Buzău, dispărut fără urmă | Ce s-a găsit în mașina lui

Dispariție învăluită în mister. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Pătârlagele, muzicant renumit pe Valea Buzăului, parcă a intrat în pământ. El este de negăsit de sâmbătă, atunci când a părăsit domiciliul și nu s-a mai întors. Biletul găsit în mașina sa duce către varianta unei sinucideri.

Toate cunoștințele lui Nicu Barbu au intrat în alertă, după ce autoturismul său a fost găsit la coada Lacului Siriu. Prietenii săi au distribuit anunțul dispariției pe rețelele de socializare, sperând să afle ceva despre el:

„Dragi prieteni nimeni nu stie nimic de Nicu Barbu. Este dispărut de Sâmbătă. Distribuiți, va rog, și dacă aveți relații despre el sunați la poliția Patarlagele sau 112”

Polițiștii criminaliști s-au deplasat la locul unde se află abandonat autoturismul, găsind în interior un bilet de adio în care Nicu Barbu își justifica decizia invocând neînțelegeri cu soția sa.

Nicu Barbu cânta la un restaurant din Pătârlagele și participa la diverse evenimente. El era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

Nici până în acest moment nu s-a găsit trupul bărbatului. Apropiații nu înțeleg de ce bărbatul ar fi comis un asemenea gest și refuză să creadă că prietenul lor nu mai este.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close