Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Manager nou, la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca!

Începând de astăzi, Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca are un nou director. Este vorba despre medicul Gabriela Pârâu, șefa laboratorului de analize medicale al unității.

Astăzi, Ministerul Sănătății a cedat presiunilor venite dinspre angajații spitalului, care au cerut în repetate rânduri demisia directoarei Cristina Păun. Aceasta din urmă fusese numită în fruntea spitalului de la Săpoca după o altă numire controversată, cea a fostului procuror Emilian Eva.

La scurt timp după instalarea sa, angajații spitalului au dat glas nemulțumirilor legate de noua șefă. Ei au semnat un memoriu pe care l-au trimis ministrului Sănătății, iar vineri au ieșit în curtea spitalului și au cerut revocarea Cristinei Păun.

Dr. Pârău este medic de laborator și lucrează la Spitalul Săpoca din 2001. În 2016 a obținut titlul de doctor în științe medicale.

Angajații au reclamat o lipsă de colaborare și comunicare cu aceasta, dar și probleme penale mai vechi, directoarea având două dosare penale deschise pentru fapte comise ca angajat al acestui spital.

Noul director interimar are experiență și, mai mult decât atât, are recunoașterea comunității medicale în sânul căreia activează de aproape 20 de ani.

Ordinul de numire semnat de ministrul Sănătății a sosit în această seară și prevede exercitarea funcției de director de către dr. Gabriela Pârâu pe o perioadă de șase luni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Numire cvasipolitica exact ca si cele de pana acum. PNL a incercat sa-si impuna oamenii fara sa vada care este situatia DE FACTO la Sapoca. Eva este binemersi la Iasi este tot manager la Psihiatrie. Acum a vazut si PNL care-i este rezerva de cadre si ce caractere sunt. Sa nu-si faca iluzii angajatii ,sindicatul,medicii,Doamna nounumita VA APLICA POLITICA PNL ,poate cu manusi DAR CU MANA DE FIER,asa ca ”varfurile revoltei” vor fi ”anihilati” pe rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close