SportȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ | Primarul Constantin Toma a decis

Potrivit unei informații de ultim moment, primarul Constantin Toma nu a mai prelungit mandatul de director al lui Vasile Niță, aflat în fruntea SCM Buzău în ultimele șase luni. Refuzul edilului ar avea legătură cu faptul că actualul manager nu are studii superioare, așa cum prevede fișa postului.

Mandatul de interimat al lui Vasile Niţă expira pe 24 februarie, îsnă primarul Constantin Toma s-a gândit deja la o soluție de rezervă. El își dorește să numească la șefia clubului un manager din afara fenomenului, care ar urma să asigure interimatul până la organizarea unui concurs.

„Dimineaţă am avut o discuţie cu domnul Niţă şi nu i-am mai prelungit acel contract. Puteam să-l mai prelungesc încă 3 luni de zile, dar avînd în vedere situaţia un pic mai complicată, nu vreau s-o dezvolt şi vă rog să mă înţelegeţi, am ales să întrerupem legătura cu dumnealui din punct de vedere al funcţiei de director.(…) Opţiunea mea este de a aduce pe cineva din afara sistemului sportiv. Vin din zona asta privată şi simt lucrurile altfel.”, a declarat astăzi primarul Constantin Toma.

Explicația oficială ar fi aceea că Vasile Niţă n-a mai putut ocupa acest post deoarece nu are studii superioare. El ar putea rămâne în cadrul clubului, ca şef al secţiei de rugby.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button