ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: „Sărbători de iarnă la Buzău” | Anunțul primarului

Revelionul și Târgul de Crăciun nu mai pot fi organizate pe platou.

Micile întârzieri apărute la proiectul de reabilitare și modernizare a centrului Buzăului duce la o primă decizie în privința evenimentelor publice organizate aici. Anul acesta, tradiția organizării petrecerii de Revelion și a Târgului de Crăciun în centrul municipiului nu va putea fi respectată.

Într-o emisiune difuzata de Focus TV, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a vorbit despre întârzierile apărute, în principal, din cauza  creșterii prețurilor la materiale:

În momentul acesta există o mică întârziere. Au avut și au probleme din cauza creșterii prețurilor la materiale, noi nu putem să plătim în față absolut nimic, ei trebuie să achiziționeze materiale și după ce au toate semnăturile, toate certificatele de calitate, putem să plătim. S-au mai descoperit și niște beciuri, au venit cei de la Muzeul Județean să facă niște constatări să nu fie ceva istoric, constructorul nu poate înainta și de aici are o întârziere. În mod normal, după contract, ei ar trebui să termine toată lucrarea până la sfârșitul acestui an. Au avut 12 luni de la momentul semnării contractului. În mod normal, pot recupera aceste întârzieri pe care le au, dar trebuie să fim pregătiți pentru orice. Însă, noi forțăm ca această investiție să fie finalizată până la finele anului, conform contractului. ”

Anul acesta, tradiționalul târg de Crăciun va lipsi din Piața Daciei. În schimb, buzoienii vor fi așteptați cu multe surprize în Parcul Crâng, a anunțat, la Focus Tv, primarul Constantin Toma.

Ca să nu existe niciun fel de risc, și astăzi am discutat la prima oră, proiectul desfășurării sărbătorilor de iarnă va fi 100% în Parcul Crâng. Nu putem risca să proiectăm totul pe Piața Daciei și dacă Piața Daciei nu se realizează, să rămânem în aer cu aceste sărbători de iarnă.”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button