Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Stâlp înfipt în mașină; șofer prins înăuntru

UPDATE: Bărbatul a fost scos din mormanul de fiare și transportat la spital. În prezent se află la UPU. Din primele date, se pare că a suferit o fractură de antebraț.


La această oră, pompierii buzoieni duc o luptă contracronometru pentru salvarea vieții unui bucureștean de 45 de ani, rămas captiv în mașina avariată după un accident înfiorător produs pe E85.

Din primele date, în timp ce se deplasa pe DJ102H din direcția Glodeanu Sărat către DN2E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat in coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.

Mașina șoferului vinovat

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din mun. București.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button