Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Au loc explozii! | Cantități mari de combustibil, depozitate în zonă!

Desfășurare impresionantă de forțe, pentru stingerea unui incendiu de proporții izbucnit în această seară în curtea unui depozit situat la ieșirea din Buzău spre Vernești.

Conform primelor date, se pare că incendiu se manifestă la nivelul unei anexe a societății comerciale. Fumul gros degajat este vizibil de la 15 kilometri.

Marea provocare pentru pompieri este acum să se apropie de focul în care au loc mici explozii,cauzate de  cantitățile impresionate de combustibil depozitate aici.

Totodată, ISU Buzău a emis o alertă privind pericolele generate de incendiu: „Incendiu deșeuri materiale combustibile în zona de nord a orașului Buzău, cu degajări mari de fum. Evitați/ocoliți zonele expuse, închideți geamurile locuințelor, accesați canalele media și aplicațiile din mediul online pentru mai multe informații(…)”

REPORTER BUZOIAN prezintă imagini în premieră cu incendiul devastator de la ieșirea din Buzău. La secunda 17 se poate auzi o bubuitură puternică, în urma aprinderii unui recipient cu combustibil.

O altă problemă o reprezintă fumul gros degajat, care formează un nor imens chiar deasupra orașului. Deocamdată nu se știe dacă acesta pune în pericol sănătatea buzoienilor.

Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close