Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tânăr găsit spânzurat sub pod!

Descoperire șocantă, făcută în cursul acestei după-amiezi, sub podul de peste râul Buzău din localitatea Berca. Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de creanga unui copac aflat chiar sub pod.

Paul S. era divorțat de soție și se pare că în ultima vreme era măcinat de gânduri. În ultimii ani, el lucrase în străinătate, iar acum, revenit în țară, încerca să-și pună ordine în viață. Numai că toate păreau a-i fi potrivnice bărbatului de 37 de ani, care a ales cea mai nefericită soluție pentru a-și rezolva problemele.

Trupul său a fost găsit astăzi, în jurul orei 16:00, atârnând de creanga unui copac aflat chiar sub podul din Berca, lângă Penny Market. La sosirea ambulanței, bărbatul era deja decedat. Trupul său a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei.

Mama bărbatului locuiește în comuna Berca. Tatăl său a murit în urmă cu aproximativ zece ani, tot spânzurat.

Apropiații spun că l-au văzut pe Raul în ultima perioadă foarte abătut: „Mergea pe drum fără țintă, de parcă ar fi căutat ceva. El avea niște probleme de mic, dar nimeni nu se aștepta la una ca asta. Dumnezeu să-l ierte pentru gestul făcut!”, a transmis un bărbat care îl cunoscuse pe Raul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button