Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tânăr în stare critică, după un grav accident rutier

Băiatul este din Vadu Pașii, iar în momentul impactului se afla în mașină cu tatăl său.

Un tânăr de 20 de ani se află în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav accident rutier produs pe E85, la Poșta Câlnău. Alte două persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 5 autovehicule, conduse de șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani, din Vadu Pașii, Prahova și Ucraina. Potrivit poliției, patru dintre aceștia se deplasau pe direcția de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea – pe sensul opus de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului șofer în vârstă de 20 de ani și a tatălui acestuia, aflat pe locul din dreapta. De asemenea, în accident a fost rănit și un alt șofer, în vârstă de 62 de ani, din Prahova.

În urma accidentului, la U.P.U.-SMURD au fost transportate trei victime. Este vorba despre doi bărbați, tată și fiu din Vadu Pașii, în vârstă de 47, respectiv 20 de ani, și un al treilea bărbat, în vârstă de 62 de ani. Din păcate, veștile despre tânărul sunt înfiorătoare:

Tânărul a fost transportat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat in sectia U.P.U.-SMURD, situatia lui este critica. Se fac eforturi pentru a fi salvat! Tatal, in varsta de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umar stang. Este stabil, constient, in curs de investigatii.

Încă o victima din accidentul produs in localitatea Posta Calnau, a fost transportata la U.P.U-SMURD, un barbat in varsta de 62 de ani, acesta a suferit un traumatism toracic, este la acest moment, in curs de investigatii.”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button