Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tânărul spânzurat era elev la Liceul de Arte „Margareta Sterian”

Șoc, printre elevii și profesorii Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău. Un adolescent de 17 ani, elev în clasa a XI-a la canto popular, a fost găsit spânzurat sub podul de la Mărăcineni. Familia este în stare de șoc.

Până în jurul orei 12:00 nimeni nu a știut cine este bărbatul găsit mort la podul de la Mărăcineni. Dacă inițial poliția a apreciat vârsta decedatului undeva la 30 de ani, mai târziu s-a dovedit că este vorba despre un băiat de 17 ani, din zona Lopătari, dar care locuia alături de fratele său, cu chirie, la Mărăcineni.

  • Băiatul nu a mers astăzi la școală. Aseară ar fi trebuit să doarmă la prietena lui, însă cei doi s-ar fi certat. 

Rudele tânărului au fost cele care, în urma unui articol de presă, s-au interesat de caz, nemaiavând nicio informație despre acesta încă de aseară. Astăzi, la prânz, fratele băiatului a mers la morga SML pentru a face identificarea.

Rudele și colegii sunt în stare de șoc, în timp ce profesorii au numai cuvinte de laudă la adresa lui A.B. Tânărul era un elev de excepție, reprezentativ pentru clasa de canto popular din care făcea parte.

Anchetatorii vor să refacă acum ultimele ore din viața tânărului și să stabilească ce l-ar fi putut determina să comită un asemenea gest. Băiatul nu părea să aibă probleme în familie. El nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asupra sa nu au fost găsite documente.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button