CORONAVIRUS

Un bărbat cu o sacoșă voluminoasă le-a dat de gândit jandarmilor. Ce s-a găsit înăuntru

Jandarmii buzoieni au manifestat vigilență în cazul unui buzoian care se pregătea să vândă o cantitate importantă de țigări de contrabandă.

Miercuri, jandarmii din cadrul structurii de ordine publică a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, care acţionau pe raza municipiului Buzău, au observat un bărbat având asupra sa o sacoşă voluminoasă. „La vederea patrulei de jandarmi, individul a manifestat un comportament suspect.”, au explicat reprezentanții IJJ Buzău.

Jandarmii au procedat la interceptarea și efectuarea controlului corporal sumar al acestuia cât și a sacoșei pe care o avea asupra sa, moment în care au descoperit un număr de 10.000 ţigarete netimbrate, diferite mărci pentru care nu avea acte de provenienţă. Bărbatul le-a relatat jandarmilor că intenţiona să le comercializeze trecătorilor .

Ţigările rezultate din această activitate au fost ridicate în vederea confiscării iar pe numele persoanei au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mãrfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând cã acestea provin din contrabandã” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea nr.86/2006, documentele fiind înaintate spre competentă soluţionare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: