Știrile zilei

Un cunoscut medic buzoian s-a înscris în AUR

Medicul buzoian Florin Năstase s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor și a apărut într-o filmare alături de coordonatoarea AUR Buzău, profesoara Elena Năstăsoiu.

Cunoscutul medic de Anestezie-Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Buzău a fost prezentat de șefa AUR în cadrul unui scurt videoclip:

„Familia AUR se desăvârșește în fiecare zi cu oameni care au probat personal și profesional, care au ales să se sacrifice pentru un viitor mai bun. Alături de noi este, de astăzi, și domnul doctor Florin Năstase, un profesionist desăvârșit, soț și tată a trei copii.”, a spusElena Năstăsoiu.

La rândul său, medicul Florin Năstase a explicat că a ales formațiunea condusă de George Simion pentru că „este singurul partid  care le oferă românilor că lucrurile vor fi mai bune”:

La ultima sa apariție în spațiul public, la o emisiune difuzată de Focus TV, medicul Florin Năstase a vorbit despre problemele sistemului sanitar de la noi și despe motivele care fac din Buzău un oraș neatractiv pentru medici:

 Orașul trebuie să crească, să construim spitale noi și să aducem profesioniști. În cele pe care le avem (n.r. –spitalele) nu putem aduce profesioniști. Dovada e faptul că la concursul pentru posturile de medici din Spitalul Județean au venit foarte puțini…Cred că nu vin pentru că nu au oportunități. Imaginați-vă familia unui doctor care vine să se stabilească la Buzău. Ce oportunități au soția/soțul medicului, ce oportunități au copiii?”, a spus Flrin Năstase.

Video, AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. „Ëste singurul partid care ofera romanilor garantia ca lucrurile vor fi mai bune…”. Nicidecum: „este singurul partid care le oferă românilor că lucrurile vor fi mai bune”. Asa partid, reporter pe masura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!