Știrile zilei

Un hoț versat. A făcut de minți o vânzătoare și i-a furat geanta cu 50 de milioane

O angajată a unui magazin din Ulmeni a rămas fără aproape 50 de milioane de lei vechi, după ce a fost păcălită de un tânăr. Motivând că achiziţionează mai multe produse, hoțul i-ar fi distras atenţia vânzătoarei, după care i-a sustras geanta și s-a făcut nevăzut. A fost prins în trafic la scurt timp, în județul vecin.

Fapta a fost sesizată miercuri după-amiază, în jurul orei 14.30, poliţiştilor din cadrul Postului de poliţie comunal Ulmeni chiar de către păgubită, o femeie de 44 de ani, vânzătoare la o societate comercială cum că i-a fost sustrasă o geantă cu documente şi suma de 4.730 de lei din interiorul magazinului unde îşi desfăşoară activitatea.

În baza sesizării, au fost demarate activităţi pentru identificarea şi prinderea principalilor bănuiţi.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în jurul orei 14.00 în unitatea comercială ar fi intrat un bărbat care pe motiv că achiziţionează mai multe produse ar fi distras atenţia vânzătoarei şi a sustras geanta cu documente şi bani, după a plecat cu un autoturism.

La scurt timp de la sesizare, autoturismul a fost reperat pe raza judeţului Prahova, din cercetări reieşind că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 33 de ani din Prahova.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitei, dar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5