Știrile zilei

Un militar buzoian s-a stins din viață. Avea doar 23 de ani

Doliu, în localitatea buzoiană Cernătești. Ciprian Constantin Tudorancea, militarul de numai 23 de ani diagnosticat cu o afecțiune severă, a pierdut bătălia pentru viață. Tânărul era internat la Institutl Oncologic Fundeni pentru al doilea set de citostatice.

Fruntaşul Ciprian Constantin Tudorancea, pentru care militarii s-au mobilizat în ultima perioadă, încercând să-l ajute în lupta cu o boală nemiloasă, a încetat din viaţă.

Anul trecut, Ciprian fusese diagnosticat cu tumoră malignă fosele nazale și tumoră malignă rinofaringe. Din data de 29 ianuarie, 2020, era internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice.

„Dragi prieteni, din păcate, camaradul nostru fruntaș Tudorancea Ciprian Constantin, din B3 Geniu Buzău, a pierdut lupta cu boala… Mulțumim tuturor celor care au fost lângă el, încercând să-l ajute… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis de preşedintele Ligii Militarilor Profesionişti, Dănuţ Albu.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

Rămâi la curent cu noutățile abonându-te la notificări! Apasă clopoțelul roșu din dreapta paginii și vei primi întotdeauna știrile primul! Îți mulțumim!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: