Știrile zilei

Un nou bloc de locuințe se construiește în municipiul Buzău

Blocul va avea subsol, parter și două niveluri. Construcția se va ridica pe un teren de pe strada Păcii, aproape de intersecția cu strada Plevnei. Terenul cu suprafața de 1921 mp i-a aparținut companiei GASTRONOM S.A., care l-a vândut firmei NOA TRANS CONST în anul 2018.

Mai jos, anunțul public al Primăriei municipiului Buzău și proiectul de hotărâre ce urmează a fi votat de consilierii municipali:

Astăzi, 04.04.2024, primarul Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act cu caracter normativ:

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 99 din 04.04.2024 pentru aprobarea PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU “CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE S+P+2E, ÎMPREJMUIRI ȘI ALEI”, solicitat de SC NOA TRANS CONST SRL.

Înscrisurile aferente proiectului de act normativ sunt:

-proiectul de hotărâre, împreună cu anexa;

-înscrisurile invocate în preambulul proiectului de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

  • pe pagina de internet a instituţiei, la primariabuzau.ro .
  • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 18.04.2024, ora 10:00:

  • ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected];
  • prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
  • la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin TOMA”

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE poate fi consultat aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Foarte interesanta că zona. Dar sa vedem la încheierea lucrări câte etaje vor fi. probabil și un etaj tehnic locoibil. Să vedem unde vor fi montate și pompele de căldură atât de lăudate de UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button