Anunțuri

Un nou curs de la Profesional New Consult Buzău

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE PENTRU CURSUL de STILIST PROTEZIST – UNGHII cu GEL.

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul BEAUTY? Te aşteptãm la curs! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer. Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii cu gel, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele:

Telefon / WhatsA: 0765.190.000, 0784.333.777

E-mail: [email protected]

Sediul firmei este situat în Buzău, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzău (lângă Penny Market). Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Frizer

Curs Aplicare Gene

Curs Pensat

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button