EconomicȘtirile zilei

Un nou magazin se deschide în Buzău!

ÎNSCRIE-TE AICI PENTRU A RĂMÂNE CONECTAT LA REPORTER BUZOIAN! (CLICK)

Hervis Sports & Fashion, cel mai bun retailer de articole sportive din România, deschide vineri, 22 noiembrie 2019, ora 10:00, primul magazin din Buzău, inaugurând astfel al 35-lea magazin al rețelei. Noul magazin se află în Shopping City Buzău, Bd Unirii 232 și are o suprafață de aproape 600 mp. Această deschidere este cea de-a treia din cele patru programate până la finalul acestui an, urmând la începutul lunii decembrie inaugurarea magazinului din DN1 Value Centre.

Directorul General al Hervis Sports România, dl. Cătălin George Pozdarie, declară cu această ocazie că „planurile de expansiune Hervis continuă, până la finalul anului urmând să mai deschidem un magazin. Ne bucurăm că am avut ocazia să deschidem primul magazin din Buzău. Intenționăm să fim cât mai aproape de toți cei care doresc să trăiască mai sănătos și să facă mișcare. România este o țară cu un ridicat nivel de sedentarism, doar sub 7% din populație practicând săptămânal un sport. Însă, observăm că oamenii au început să fie mai atenți cu sănătatea lor şi să practice sport. Iar sportul cel mai simplu, care poate fi practicat de oricine, la orice vârstă, este alergarea. Noi venim în sprijinul tuturor, oferind atât echipamentul necesar, cât şi sfaturi utile pentru practicarea diverselor sporturi.”

Noul magazin Hervis Sports din Buzău pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă largă de articole de sport pentru copii și adulți. Astfel, pasionații de sport vor regăsi în magazinul Hervis Sports din Buzău peste 30.000 de echipamente, încălțăminte şi articole textile destinate practicării unei game variate de sporturi. Cu ocazia deschiderii noului magazin, Hervis îşi așteaptă cumpărătorii cu multe oferte deosebit de atractive. In plus, primii 300 de cumpărători cu achiziții mai mari de 50 de lei vor primi cadou cate un rucsac Puma.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 35 de magazine în Bucureşti, Baia Mare, Cluj, Constanța, Brăila, Iași, Galaţi, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureş, Piteşti, Deva, Braşov, Râmnicu Valcea, Bistriţa, Ploieşti, Turnu Severin, Roman, Satu Mare, Slobozia, Targu Jiu, Zalău şi Buzău.

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaţionale. Ȋn ultimii ani, Hervis Sports a înregistrat o creştere considerabilă şi a deschis numeroase filiale în Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România. Hervis Sports România a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 200 mil. RON.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close