Știrile zilei

Un primar din mediul rural vrea să construiască un bazin de înot în comună

Cine a spus că mediul rural a pierdut ritmul dezvoltării nu a auzit despre comunele Mărăcineni sau Berca. În comunitățile în care administrația s-a ocupat cu adevărat de dezvoltarea durabilă, și indicele de progres a crescut, iar asta a condus invariabil la creșterea calității vieții.

În comuna Berca, devenit în ultimii ani un model de dezvoltare pentru comunele din jur, edilul Ionel Dobrița și echipa din Primărie au pus bazele unui proiect ambițios: construirea unui bazin didactic de înot în satul Sătuc. Dacă va fi aprobat, obiectivul ar urma să fie finanțat prin Compania Națională de Investiții și ar putea fi gata în mai puțin de doi ani.

În prezent, buzoienii nu au unde să își înscrie copiii pentru cursuri de înot, asta după ce singurul bazin – Bazinul Olimpic – a fost înstrăinat de municipalitate în urmă cu mulți ani.

„Drumuri noi, proiecte noi… Astazi, 09.07.2020, am depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice- „Compania Nationala de Investitii”, 3 noi proiecte necesare dezvoltării comunei Berca:

📌 Construire bazin didactic de înot in sat Satuc, comuna Berca, județul Buzau;

📌 Reabilitare, modernizare și dotare scoala, comuna Berca, județul Buzau;

📌 Modernizare drumuri sătești și reabilitare drum comunal DC 194 in comuna Berca, județul Buzau. Doamne ajuta!!!”, este mesajul postat pe Facebook de primarul Ionel Dobrița.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Să construiască, în acest fel localnicii nu mai sînt nevoiți să meargă la oraș!
    Și satul Românesc trebuie dezvoltat și civilizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button