Știrile zilei

Un restaurant buzoian arată că se poate!

Pandemia generată de coronavirus a afectat întregul sector economic, dar printre cele mai afectate afaceri se numără organizatorii de evenimente. Pentru că business-ul lor presupune interacțiune umană, grupul tehnico-științific de la nivelul Guvernului a interzis ferm organizarea de petreceri în interiorul localurilor cu mulți participanți. Un restaurant din Buzău a demonstrat însă că se poate și altfel.

Bucurându-se de un amplasament suberb, chiar pe insulița din inima Crângului, restaurantul New Generation a continuat să-și onoreze obligațiile față de clienții care hotărâseră încă de anul trecut să-și pună pirostriile.

Așa că, respectând normele de igienă și de distanțare, angajații lui Vlase au scos mesele afară, în aerul proaspăt al Crângului. N-au încăput 100 de oameni, ca la chermeza lui Rareș Bogdan, dar în mod sigur a ieșit o petrecere frumoasă.

OPINIE: Cumva, stilul petrecerii de nuntă s-a schimbat și la noi. De reușita celei mai frumoase nopți pare să nu mai țină astăzi ruptul pingelelor pe ringul de dans, ca să „intre sarmalele” și să fii nevoit să schimbi trei cămăși pentru că ai asudat. Invitații tind să adopte ținute mai lejere și să renunțe la stilul sobru, protocolar. Iar organizarea petrecerilor de nuntă în aer liber contribuie din plina la asta.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button