Știrile zilei

Un suspect de coronavirus a fugit din Spitalul Județean de Urgenţă Buzău!

Un bărbat suspect de infectare cu COVID-19 a părăsit Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde se afla internat. În cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, potrivit unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

„La data de 11.04.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, la data de 10.04.2020, în jurul orelor 13:20, o persoană – suspectată ca fiind infectată cu virusul COVID 19 – a părăsit spaţiul care este special amenajat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde se afla internată, la acea dată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi tuturor aspectelor”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.ro

Potrivit datelor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, judeţul Buzău are la această dată 14 persoane depistate pozitiv cu COVID-19.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: