SocialȘtirile zilei

Un tânăr din Buzău are nevoie URGENTĂ de ajutorul nostru!

Andrei Budui este un tânăr de 32 de ani, din municipiul Buzău, care se luptă, de ani buni, cu o boală nemiloasă. La 14 ani a rămas fără un rinichi, iar acum are nevoie urgentă de un transplant pentru a putea trăi.

Șofer profesionist, Andrei a dus, până acum, o viață aproape normală, în ciuda deselor internări în spital. În 2001 a rămas fără un rinichi, după ce a fost diagnosticat cu o boală renală nemiloasă.

De-a lungul timpului, tânărul a căpătat o serie de afecțiuni medicale asociate. La ultimul control, medicii i-au dat o veste cumplită: boala a ajuns în stadiu final, iar singurele sale șanse se leagă de posibilitatea efectuării unui transplant renal.

Andrei suferă și de diabet și de alte afecțiuni, dar insuficiența renală reprezintă acum problema cea mai gravă.

Prietenii lui Andrei au organizat o strângere de fonduri în speranța că oamenii vor fi sensibilizați de problema tânărului.

Ma adresez atat prietenilor, cunoștințelor, soferilor, cat si patronilor sau angajatilor de la birouri: vreau sa organizez o strangere de fonduri pt un sofer care are nevoie de un transplant de rinichi.
Costurile sunt undeva intre 13 000 si 15 000 de euro. Cati dintre voi pot trece peste probleme si vor sa ajute un om aflat in necaz?
Haideti sa ajutam cu cat putem..5€-10€ , cand suntem multi puterea creste.
Numele colegului este Budui Andrei. Profil de facebook: Andrei Gabriel BFG (…), se arată în textul campaniei umanitare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: