Știrile zilei

Unde a fost găsită Simona, fata de 15 ani dispărută de acasă

Polițiștii buzoieni au reușit să dea de urma fetei de 15 ani, dispărute de acasă în noaptea de 19 spre 20 iulie. Oamenii legii au găsit-o nevătămată în brațele iubitului ei, un tânăr din orașul Mizil. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Luni noapte, Simona Suciu a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Rușețu, și nu a mai revenit. Familia sa a anunțat poliția, care a declanșat imediat operațiunile de căutare:

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele au fost sesizați cu privire la faptul că SUCIU SIMONA-RAMONA, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat în noaptea de 19/20 iulie a.c., de la domiciliu din localitatea Rușețu și nu a mai revenit.  Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute. Minora căutată are aproximativ 1,55-1,60 m înălțime și aproximativ 50 de kilograme, păr șaten și drept, ten deschis, ochi albaștri.”, era anunțul poliției.

După 24 de ore, oamenii legii au reușit să dea de urma fetei, care ar fi plecat de bunăvoie la iubitul ei din Mizil, de asemenea minor.

„Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: