Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tavan PRĂBUȘIT | Explicația școlii

Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit, azi-dimineață, peste elevii de clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” din Buzău. Este important de menționat că incidentul s-a produs la sediul de pe strada Bazalt, însă într-o sală de clasă aflată în administrarea fostului liceu de chimie, actualmente „Costin Nenițescu”.

Contactată de „Reporter Buzoian”, directoarea Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii”, prof. Neacșu Aurica, a ținut să precizeze:

A căzut un tavan într-o sală de clasă care este în patrimoniul liceului „Costin Nenițescu”. După cum știți, aici suntem două școli; Consiliu Local a dat hotărâre pentru ca ei să preia o parte din clădire, iar tavanul a căzut pe zona de la „Costin Nenițescu”. Nu pot să dau eu declarații. Cert este că doamna director (Narcisa Dașu – n.red.) a adus niște videoproiectoare și probabil că cei care le-au montat nu au fost atenți, fiindcă acolo aveam un tavan fals.”, a transmis directoarea unității de învățământ.

Azi-dimineață, elevii clasei a XII-a de la liceul Nenițescu au trăit clipe de coșmar după ce tavanul sălii de clasă în care se aflau s-a prăbușit peste ei. Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu s-a impus intervenția ambulanței.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: