EducaţieȘtirile zilei

Veronica Trandafir este noua directoare a Palatului Copiilor Buzău

Fostul inspector școlar Veronica Trandafir este noul director al Palatului Copiilor Buzău. Decizia a fost luată de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, după ce postul a rămas vacant prin plecarea Dorei Dascălu la IȘJ.

Doctor în Științele educației, Veronica Trandafir este profesor logoped la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educaționale Buzău. Cu o experiență vastă în management, Veronica Trandafir a acceptat postul de director al Palatului Copiilor Buzău, asta după ce, ani la rând, a supervizat activitatea instituției din postura de inspector pentru educație permanentă.

Prof. dr. Veronica Trandafir va conduce Palatul Copiilor cu delegație, până la organizarea concursului din perioada octombrie-noiembrie 2021. Din echipa de conducere va mai face parte Emilia Banu, învățătoare la Școala „George Emil Palade”, care va ocupa funcția de director adjunct.

Postul de director al Palatului Copiilor Buzău s-a vacantat zilele trecute, după plecarea Dorei Dascălu la inspectorat. La începutul lunii ianuarie, ea fusese instalată în funcție de PNL, după demiterea social-democratului George Vlad, căruia îi expira mandatul.

După ce „și-a făcut mâna” timp de șase luni la Palat, Dascălu a fost mutată acolo unde trebuia, de fapt, să ajungă, adică în postul de inspector pentru limba engleză din cadrul IȘJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: