Utile

Vesta, un accesoriu vestimentar practic, versatil şi mereu în tendinţe

Accesorizarea unei ţinute are rolul de a-i aduce o notă specială, de a o include într-un anumit stil şi de a crea o abordare personalizată. Prin accesorizare, fiecare dintre noi găseşte modalitatea prin care se poate exprima prin imagine, îşi demonstrează creativitatea şi originalitatea, devine surprinzător prin outfit-ul abordat.

Vesta, un accesoriu simplu, dar plin de personalitate

Sezonul rece este cel mai ofertant din punct de vedere al accesorizării, incluzând un număr mare de piese vestimentare şi oferind posibilitatea jonglării cu multe abordări stilistice. O vesta barbati va permite fiecăruia să aducă o notă personală outfit-urilor sale, fiind accesoriul simplu care se poate încadra cu succes oricărui tip de dress-code. De la vestele simple tricotate, până la cele elegante croite din stofă, de la un model practic din fâş, până la o vestă accesorizată îndrăzneţ, oricare dintre acestea se pot constitui în elementul principal al unei ţinute bărbăteşti.

Vesta în diferite abordări stilistice masculine

Pentru un look degajat şi confortabil, o vestă lejeră tricotată din fibre plăcute, va cadra foarte bine alături de o cămaşă regular-fit sau de un tricou cu mânecă lungă. Este outfit-ul din care pot face parte blugii, pantalonii drepţi din stofă sau croielile skinny. Se potrivesc oricărui tip de încălţăminte şi cadrează abordării casual. Unui look sportiv format din pantaloni şi hanorac, i se va potrivi o vestă din fâş sau un model accesorizat cu multe buzunare, cărora li se va adăuga o pereche de sneakers confortabili. Vesta din stofă rămâne element principal într-o ţinută elegantă, purtată cu pantaloni clasici, o cămaşă şi pantaloni eleganţi din piele. Tot vesta din piele poate fi adoptată şi într-un look office, alături de pantaloni drepţi şi cămaşa în nuanţe neutre.

Ţinute feminine personalizate şi surprinzătoare

Vesta poate deveni un element cheie al ţinutelor feminine, prin specificul ei creionând stilul şi unicitatea unui look. Paleta de modele de veste dama este foarte generoasă şi ofertantă, astfel că doamnele şi domnişoarele pot descoperi cu uşurinţă modelele care vor da personalitate outfit-urilor lor. O vestă din blană poate fi elementul care aduce plusul de rafinament de care nevoie o ţinută formată din piese liniare, precum o pereche de pantaloni simpli şi o bluză uni.

Adăugând o pereche de botine şi o geantă shopper, se obţine un look casual foarte plăcut şi tineresc. Vestele din fâş devin aliaţii zilelor reci, putând fi purtate într-un look sport, alături de un trening din catifea şi o pereche de ghete sport. Vestele tricotate vor aduce un plus de confort unul look office, purtate cu piese în nuanțe neutre, precum o fustă midi neagră şi o cămaşă. Atât de plăcuta vestă din blugi, le va ajuta pe doamne şi domnişoare să îţi conceapă ţinute casual foarte energice, putând fi purtată cu pantaloni, fuste mini, rochii tip cămaşă sau bluze asimetrice şi pantaloni mulaţi.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button