Știrile zilei

Veste bună pentru copiii și tinerii din Mărăcineni

Primarul din Mărăcineni, Constantin Dumitru, anunță că au început lucrările la un proiect important pentru copiii și tinerii din zonă, respectiv construirea unui teren multifuncțional, destinat inclusiv persoanelor cu deficiențe de vedere.

Proiectul este finanțat prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de 1,2 milioane de lei plus TVA. Terenul va fi unul modern, conform standardelor federațiilor sportive, cu o întindere de 40 x 20 metri, o suprafață acoperită cu tartan și numeroase dotări exterioare pentru practicarea mai multor sporturi.

La Școala Gimnazială «Clemența Beșchea» din Căpățânești au început lucrările de construire a unui teren multifuncțional, pe care se pot practica numeroase sporturi, inclusiv de către nevăzători. Va fi o adevărată bază sportivă, cu nocturnă, clădire pentru vestiare și terasă, alei pietonale și spații verzi. Proiectul «Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis și fotbal pentru nevăzători» este realizat prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de 1,2 milioane lei, plus TVA.

Terenul va avea suprafața de 40 x 20 metri, așa cum cer normele federațiilor sportive, și va fi acoperit cu tartan, având numeroase dotări exterioare: fileuri de tenis și volei cu stâlpi mobili, porți de handbal, panouri de baschet, bănci pentru rezerve, panouri mantinelă de protecție și multe altele. Suntem nerăbdători să vedem baza sportivă finalizată, iar pe voi, dragi tineri, bucurându-vă de mișcare în acest spațiu modern!”, a mai anunțat primarul din Mărăcineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button