CORONAVIRUS

Vești proaste pentru buzoienii care au centrale termice

Buzoienii care s-au debranșat de la rețeaua de încălzire și și-au montat centrele termice de apartament primesc o lovitură grea din partea Uniunii Europene. Conform unei prevederi care trebuia să intre în vigoare acum 2 ani, aceștia vor plăti o taxă de poluare, care, potrivit unor surse, ar fi de aproximativ 30 de lei pe gigacaloria produsă de centrală.
Deocamdată nu se ştie cu exactitate la ce dată va intra în vigoare plata acestei taxe. Conform autorităţilor, ea este îm vigoare în mai multe state europene și trebuia să intre în vigoare în țara noastră încă din anul 2012, însă a tot fost amânată din diverse motive. Anul 2015 este termenul limită până la care mai poate fi amânată.
Acum un an, s-a înaintat ideea ca fiecare proprietar să achite câte 30 de lei pentru fiecare gigacalorie produsă de centrala proprie, însă acum premierul a anunțat că taxa nu va fi neglijabilă, însă a refuzat să spună care va fi cuantumul acesteia.
– See more at: http://www.monitorulcj.ro/economie/39357-ai-centrala-termica-platesti-taxa-de-poluare#sthash.WvqO3f7D.dpuf

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: