Știrile zilei

VIDEO: Bătaie în Simileasca | Mascații au intervenit; ce reclamă oamenii

Intervenție în forță a polițiștilor buzoieni, pentru calmarea spiritelor pe o stradă din cartierul Simileasca. Doi bărbați s-au luat la bătaie, pe fondul unor discuții contradictorii, iar scandalul a degenerat după ce mai mulți vecini s-au alăturat conflictului. Poliția a intervenit cu spray lacrimogen pentru îndepărtarea celor implicați, ceea ce a dus la o revoltă din partea localnicilor, care spun că în urma intervenției ar fi avut de suferit și copii.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 17:00, pe strada Stăvilarului din cartierul buzoian Simileasca. După iscarea conflictului dintre cei doi, un vecin a anunțat poliția, care a sosit imediat la fața locului și a încercat să calmeze spiritele, dispersând mulțimea curioasă. Cei implicați în scandal spun că oamenii legii au folosit spray lacrimogen și că de suferit ar fi avut și copiii din mulțime.

La câteva minute a sosit în sprijin și un echipaj de la mascați, ordinea fiind restabilită rapid. Chiar și așa, oamenii au continuat să își verse furia pe polițiști, pe care îi acuză că ar fi intervenit brutal pentru calmarea spiritelor.

Reprezentanții IPJ Buzău au confirmat ca a existat un incident la care politiștii au intervenit, o anchetă urmând a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5